-
میخواهیم روش درست کردن شربت بار که جهت شهد در زولبیا و بامیه و باقلوا و برخی کیک و شیرینی های درست می شود را آموزش دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن شربت بار وِیژه زولبیا و بامیه در ادامه مطلب .
روش درست کردن شربت بار وِیژه زولبیا و بامیه ، مواد لازم :
شکر ۲/۵(دو و نیم) پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۱/۸(یک هشتم) قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
روش درست کردن شربت بار وِیژه زولبیا و بامیه :
* ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتماً حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قلقل بجوشه) قرار بدین. تا زمانی که شکر کاملاً حل بشه، تقریباً ۱۰ دقیقه
* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.
* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی (نه قاشق فلزی!) اونو هم بزنید.
* با یه قلم مو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعداً داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن شربت بار می شه.
* آبلیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت بار آماده هست.
* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفادهشده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود، شما میتوانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپخوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط کنید.
از این شربت بار می توانید برای کیک اسفنجی نیز استفاده کنید .