خانه / آشپزی / روش درست کردن شربت بار وِیژه زولبیا و بامیه

روش درست کردن شربت بار وِیژه زولبیا و بامیه

175

  • میخواهیم روش درست کردن شربت بار که جهت شهد در زولبیا و بامیه و باقلوا و برخی کیک و شیرینی های درست می شود را آموزش دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن شربت بار وِیژه زولبیا و بامیه در ادامه مطلب .

 

روش درست کردن شربت بار وِیژه زولبیا و بامیه ، مواد لازم  :

شکر                 ۲/۵(دو و نیم) پیمانه

آب                    ۱ پیمانه

گلاب                 ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه

آب‌لیمو              ۱ قاشق سوپ‌خوری یا جوهر لیمو ۱/۸(یک هشتم) قاشق چای‌خوری

زعفران دم کرده   ۲ قاشق سوپ‌خوری

 

روش درست کردن شربت بار وِیژه زولبیا و بامیه :

* ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتماً حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قل‌قل بجوشه) قرار بدین. تا زمانی که شکر کاملاً حل بشه، تقریباً ۱۰ دقیقه

176

* بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه.

177

* اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی (نه قاشق فلزی!) اونو هم بزنید.

* با یه قلم مو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعداً داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن شربت بار می شه.

178

* آب‌لیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت بار آماده هست.

* برای بعضی از دستورات از گلوکز استفاده‌شده که اگه در دستور مورد نظر عنوان شد از گلوکز استفاده شود، شما می‌توانید بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپ‌خوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط‌ کنید.

از این شربت بار می توانید برای کیک اسفنجی نیز استفاده کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *