با دمجان غذاهای زیادی می توان درست کرد و به عنوان پیش غذا از آن استفاده کرد در این جا می خواهیم روش درست کردن سالاد بادمجان را بیان کنیم همراه ما باشید .
روش درست کردن سالاد بادمجان ، مواد لازم :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
بادمجان | ۳ عدد | ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری |
پیازچه خرد شده ریز | نصف فنجان | ۱۰۰ گرم / ۲۳ کالری |
لوبیا قرمز پخته | نصف فنجان | ۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری |
سیرخرد شده ریز | نصف فنجان | ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری |
عدس پخته | نصف فنجان | ۱۰۰ گرم / ۱۰۰ کالری |
ماش پخته | نصف فنجان | ۱۰۰ گرم / ۳۴۷ کالری |
گوجه فرنگی | ۱ فنجان | ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری |
ماست خامه ای | ۲ فنجان | نامشخص |
نمک و فلفل | به مقدار کافی | ۱۰۰ گرم / ۰ کالری |
روش درست کردن سالاد بادمجان :
*. بادنجان ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس در آب نمک بریزید.
*. بعد از ۱۵ دقیقه آن را آبکش کرده و با کمی روغن زیتون تفت دهید.
*. وقتی بادنجان ها نرم شد، بیشتر تفت دهید تا کمی برشته شود.
*. سپس بادنجان ها را از حرارت بردارید تا کاملاً خنک شوند.
*. عدس، ماش و لوبیا را که قبلاً پخته شده با هم مخلوط کنید.
*. گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و به حبوبات پخته اضافه کنید
*. سیر را نیز در ظرفی که بادنجان ها را تفت داده اید کمی تفت دهید.
*. رنگ سیر باید کمی سفید باشد، بنابراین آن را زیاد حرارت ندهید.
*. بعد از این که سیر تفت داده شد و خنک شد، آن را با سایر مواد سالاد مخلوط کنید.
*. ماست را باید در آخرین مرحله به عنوان سس به سالاد اضافه کنید و بعد کمی نمک و فلفل بزنید.
*. در صورت تمایل مواد چاشنی را نیز اضافه کنید.
*. همچنین می توانید تمامی مواد بالا را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید.
خواص ماش :
*. این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.
روش درست کردن سالاد بادمجان