خانه / آشپزی / روش درست کردن حلوای انگشت پیچ به سبک همدانی

روش درست کردن حلوای انگشت پیچ به سبک همدانی

61-1024x602

 

در ایام ماه مبارک رمضان در همدان مرسوم است که یک حلوای محلی همیشه بر سرسفره ها باشد و یا برای نذر آن را به می پزند در این جا روش درست کردن حلوای انگشت پیچ به سبک همدانی .

روش درست کردن حلوای انگشت پیچ به سبک همدانی

۱- شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم.

۲- بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم.

۳- بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود.

۴- در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود.

۵- حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم.

۶- و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم.

اين سوغات شيرين همدان که طرفداران زيادي هم دارد، بيشتر در ماه مبارک رمضان مورد استفاده قرار مي‌گيرد

61-1024x602

روش درست کردن حلوای انگشت پیچ به سبک همدانی

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *