خانه / آشپزی / روش درست کردن تارت لیموی

روش درست کردن تارت لیموی

1

  • در سایت ابانک می خواهیم یک دسر خوشمزه را آموزش دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن تارت لیموی در ادامه مطلب.

 

روش درست کردن تارت لیموی ، مواد لازم

 

آرد یک پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آب لیمو (ترجیحا آبلیموی تازه) ۱/۲ پیمانه

روش درست کردن تارت لیموی

کره را در ظرفی ذوب کنید.

پس از ذوب شدن کره، آن را از روی حرارت برداشته و آرد، شکر، تخم مرغ، آب لیمو و پودر نارگیل را بلافاصله به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

مایع به دست آمده را در تابه ای نچسب بریزید.

سپس آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید و اجازه دهید تا روی تارت طلایی رنگ شود.

پس از اینکه تارت پخت آن را از فر بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود و با خامه یا برش های لیمو روی آن را تزئین کنید.

نکات و هشدارها

این تارت یک کیک بسیار آسان برای مواقعی است که شما وقت زیادی برای پخت کیک ندارید.

بهتر است از لیموی تازه استفاده کنید اما اگر به آن دسترسی نداشتید می توانید از آب لیموهای بسته بندی شده استفاده کنید.

۲/۱ فنجان لیمو برابر است با ۳ تا ۴ عدد لیمو.

همیشه فر را از قبل گرم کنید.

به محض اینکه کره ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید و نگذارید بیش از حد داغ شود،چون ممکن است باعث سوختگی شود.

1

روش درست کردن تارت لیموی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *