خانه / آشپزی / روش درست کردن آش ماسوا غذای جنوبی

روش درست کردن آش ماسوا غذای جنوبی

fo3894

در این جا به آموزش یک غذای محلی که در جنوب سرو می شود می پردازیم ، روش درست کردن آش ماسوا غذای جنوبی لازم است بدانید مواد این غذا برای سه نفر می باشد با روش پخت غذا در ادامه با ما باشید .


روش درست کردن آش ماسوا غذای جنوبی ، مواد لازم :

بلغور گندم  ۱۰۰ گرم
 برنج نیم دانه  ۱۰۰ گرم
 اسفناج  ۱۰۰ گرم
 پیاز ۲ عدد
نخود پخته ۱۵۰ گرم
کشک یک پیمانه سرخالی
نمک و فلفل به اندازه لازم
جعفری تازه برای تزیین
پونه خشک برای تزیین

روش درست کردن آش ماسوا غذای جنوبی :
ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملا بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده  اضافه کنید.

بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

نکته برای پخت آش ماسوا :
برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.

 

fo3894

آش ماسوا غذای جنوبی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *