خانه / آشپزی / روش درست کردن پلو اسپانیایی

روش درست کردن پلو اسپانیایی

201641135316654620a

 

اگر جز کسانی هستید که به غذاهای خارجی علاقه خاص دارید و یا مهمان خارجی دارید و می خواهید غذا خارجی سرو کنید با ما باشید با روش درست کردن پلو اسپانیایی  ..

روش درست کردن پلو اسپانیایی  ، مواد لازم :

روغن مایع  ۱/۴ فنجان
 پیاز بنفش خردشده  ۱ عدد
 سیر خردشده  ۲ پر
 رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
هویج ریز خردشده ۱/۲ فنجان
کشمش ۱/۳ فنجان
زیتون سیاه خردشده ۱/۳ فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده ۱/۳ فنجان
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج سفید به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته ببه مقدار لازم

 

روش درست کردن پلو اسپانیایی  :

 
پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. رب را اضافه می کنیم. کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کنیم. و حرارت را خاموش می کنیم.

گوشت و پیاز و جعفری و تخم مرغ و … را تفت داده و سس گوشت را آماده می کنیم.برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.ابتدا برنج ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید

 

برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید.مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید.برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.بعد یک لایه مخلوط گوشتروی آن می ریزیم .بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می دهیم

دوباره برنج روی گوشت ها می کشیم.کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم.یک ظرف روی کاسه می گذاریم وپلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.کاسه را به آرامی از روی مواد برداشته.می توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه های کوچک سرو کنیم.

 

201641135316654620a

روش درست کردن پلو اسپانیایی 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *