قارچ یک ماده مقوی است ، اگر جز کسانی هستید که قارچ را به تنهایی نمی توانید میل کنید به شما پیشنهاد می کنم روش درست کردن قارچ پلو را یاد بگیرید .
روش درست کردن قارچ پلو ، مواد لازم
ران مرغ دو عدد
فلفل دلمهای یك عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
روغن و زعفران به میزان لازم
زرشك و کره از هر کدام ۵۰ گرم
برنج دو پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
شكر یك قاشق غذاخوری
روش درست کردن قارچ پلو :
اول از همه قارچ ها رو ریز ریز خرد کنید و کنی روغن یا کرده رو روی اون بریزید و بذارید روی شعله اجاق تا تمام آب اون تبخیر بشه
مرغ ها رو قبل از این جدا بپزید و ریز ریز کنید و رشته ای کنید که زیبا تر هم هست.
فلفل های دلمه را ریز کنید و به مواد قارچی اضافه کنید یک خرده تفت بدید و بعد مرغ ها رو به اون اضافه کنید تا این کار را انجام بدید برنج را آب کش کنید و دم بگذارید.
حالا وقت زرشک رسیده که با یک مقدار روغن، شکر و زعفران مخلوط کنید و روی حرارت بذارید تا وقتی که برنج دم کشید روی آن بریزید و با موادی که بالا درست کردیم داخل و روی برنج را تزیین کنید.
روش درست کردن قارچ پلو