خانه / آشپزی / روش درست کردن ترشی لیته کیوی

روش درست کردن ترشی لیته کیوی

روش درست کردن ترشی لیته کیوی

231

 

ترشی لیته یک ترشی خوشمزه هست که با میوه ها و سبزیجات مختلف می توان درست کرد در این مطلب به بیان روش درست کردن ترشی لیته کیوی می پردازیم .


این ترشی راحت تهیه شده و زمان آماده شدن آن یک هفته است. امیداویم طعم این ترشی را بپسندید.

 

روش درست کردن ترشی لیته کیوی ، مواد اولیه :
کیوی (پوست گرفته) یک کیلو
خیار ۴ عدد
هویج ۴ عدد
سیب زرد (کوچک) ۱ عدد
فلفل سبز (تند) ۳ عدد
سیر (کوچک) سیر یک بته
چوچاق (ساطوری شده) ۴ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱ قاشق مربا خوری
گلپر ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان کافی
سرکه ۳ لیوان

 

روش درست کردن ترشی لیته کیوی :

ابتدا کیوی ، خیار ، هویج و سیب را رنده میکنیم درون صافی میریزیم تا آب اضافی آن برود.

سیر را رنده می کنیم و به همراه فلفل ساطوری شده و گلپر و سبزی و نمک به مواد اضافه می کنیم.

بعد سرکه می ریزیم.

همه مواد را با هم مخلوط کرده درون ظرف در بسته در جای خنک نگه داری می کنیم.
این ترشی بعد یک هفته قابل استفاده است.

 

روش درست کردن ترشی لیته کیوی

231

روش درست کردن ترشی لیته کیوی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *