خانه / آشپزی / روش تهیه کیسل انار

روش تهیه کیسل انار

777

مواد لازم برای تهیه کیسل انار

خامه     صد گرم

وانیل      یک چهارم قاشق مربا خوری

شکر       صد گرم

نشاسته ذرت صد  گرم

آب انار …. ۴ پیمانه

روش تهیه کیسل انار

۱ – نشاسته ذرت را در آب انار ریخته و خوب هم میزنیم تا کاملا نشاسته در آب انار حل شود .
۲ – شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا کمی حل شود .
۳ – مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و با حوصله هم میزنیم.
۴ – اگر رنگ دسر شما کم بود میتوانید ۲ – ۳ قطره رنگ به دسر اضافه کنید (توجه کنید از رنگ های مطمئن و معتبر استفاده کنید)
۵ – کمی که غلیظ شد وانیل را اضافه کرده و از روی حرارت بر میداریم .
۶ – پس از اینکه کمی سرد شد خامه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در ظرف مناسب ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا خود را بگیرد.
۷ – این دسر به دلیل حالت کرمی بودن آن برای بر گرداندن از غالب مناسب نیست و بهتر است در ظروف پیرکس شفاف تک نفره و زیبا ریخته شود و برای تک تک مهمانان سرو گردد.
نکات :
۱ – اگر آب انار یا آب میوه شما ترش بود میتوانید اندازه شکر را به ۱۵۰ گرم تغییر دهید.
۲ – میتوانید از دانه های میوه برای تزینن و همچنین داخل دسر استفاده کنید .
۳ – دسر را حتما ۳-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خود را بگیرد .
۴ – برای این دسر گل خامه سفید و چند دانه انار بهترین و زیباترین تزیین میباشد.
۵ – با آب میوه های دیگر هم میتوانید این دسر را درست  کنید مثل آلبالو ، انگور ، پرتقال و غیره .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *