خانه / آشپزی / روش تهیه کتلت آلمانی

روش تهیه کتلت آلمانی

1589899579

 

کتلت ها را می توانیم به شیووه ای مختلف بپزیم در این مطلب کتلت آلمانی را آموزش می دهیم البته لازم است بدانید می توانید بجای گوشت و سیب زمین در این کتلت از سویا ، کدو ، قارچ ، مرغ و لوبیا نیز استفاده کنید .


روش تهیه کتلت آلمانی  ، مواد لازم :

•    گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
•    باگت : حدود ۱۰ سانتی متر
•    خردل : ۱ قاشق چایخوری
•    نمک و فلفل : به میزان لازم
•    تخم مرغ : ۱ عدد
•    پیاز : ۱ عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
•    پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری
•    سیر : ۱ حبه ( در صورت تمایل )

روش تهیه کتلت آلمانی ، طرز تهیه :

جهت تهیه کتلت آلمانی ابتدا باگت را با ۱ لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. آب باید به اندازه ای باشد که روی باگت ها را بپوشاند. سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیل%:۸٫۹!سفت و خشک شود.

پیاز و سیر را با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود.

باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.

به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

 

1589899579

اگر به گوجه حساسیت دارید می توانید از انواع سس برای چاشنی این کتلت استفاده کنید .

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *