خانه / آشپزی / دسر پاناکوتا

دسر پاناکوتا

1

مواد لازم برای دسر پاناکوتا – برای شش نفر

کمپوت توت‌فرنگی: ۱ پیمانه ، ساقه انتهایی آن جدا شود.
آب پرتقال تازه: یک چهارم پیمانه
شکر: دو قاشق چای‌خوری

ژلاتین بدون طعم: ۳ قاشق چای‌خوری
شیر: یک چهارم پیمانه
خامه: یک چهارم پیمانه

اسانس توت‌فرنگی: (در صورت تمایل ) نصف قاشق چای‌خوری
مقدار کمی نمک
شکر: نصف پیمانه
توت‌ فرنگی قطعه شده: ۳ پیمانه
شیر کم چرب: ۱ پیمانه

طرز تهیه پاناکوتای توت‌فرنگی با کمپوت توت‌فرنگی

برای تهیه پاناکوتا :
اسانس توت‌فرنگی، توت‌فرنگی ، شیر ،  نمک و شکر را داخل دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط نمایید و مخلوط را از داخل یک صافی رد کنید.
داخل کاسه کوکی شیر بریزید و ژلاتین را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه صبر کنید تا نرم شود.داخل یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید.
بعد آن را از روی حرارت بردارید و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید.
مخلوط خامه‌ – ژلاتین را داخل پوره توت‌فرنگی بریزید و هم بزنید. بعد مخلوط را داخل  قالب بریزیزید روی آن‌ها را بپوشانید و آن‌ها را داخل یخچال حدود بیست و چهار ساعت بگزارید .
برای خارج کردن دسرها از قالب، آن‌ها را به مدت دو تا سه ثانیه داخل کاسه‌ای حاوی آب داغ فرو برده بعد داخل ظرف‌های مورد نظر برگردانده و قالب‌ها را از آن‌ها جدا کنید و بیست دقیقه آن‌ها را در دمای اتاق بگزارید  تا کمی نرم شوند.

برای تهیه کمپوت :
تا وقتی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(بیست دقیقه)، هر کدام از توت‌فرنگی‌ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را داخل  کاسه‌ای،‌ خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود.
توت‌فرنگی‌ها را داخل مخلوط شکر و آب پرتقال بریزید و خوب آن‌ها را آغشته کنید.

پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی می باشد که در بیشتر کشور ها طرفداران زیادی دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *