مواد لازم برای درست کردن کوفته سوئدی
لیمو ترش و سبزیجات: برای تزیین
نمک و فلفل سیاه: به اندازه نیاز
رُب گوجهفرنگی: به اندازه نیاز
پودر دارچین: به اندازه نیاز
جعفری و گشنیز خردشده: دویست و پنجاه گرم
مغز گردو: صد و پنجاه گرم
زعفران دم کرده:۳ قاشق سوپخوری
پیازسرخشده:۴ قاشق سوپخوری
زرشک: ۳ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری: ۱ پیمانه
روغنمایع: ۱ پیمانه
تخممرغ خام- یک عدد
تخممرغ آبپز: ۳ عدد
سیبزمینی: ۳ عدد بزرگ
گوشت چرخکرده: نیم کیلو
دستور پخت
*تخممرغ آبپز و سیبزمینی پخته شده را رنده کنید. درون یک تابه، گوشت چرخکرده را با روغن مایع تفت داده و پیاز سرخ شده را به آن بیفزایید.
*نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.
سبزیهای خردشده و رب گوجهفرنگی را به مخلوط آماده شده اضافه کرده و مایه را سرخ کنید.
*پس از خنک شدن مایه کوفته، تخممرغ و سیبزمینی آماده شده را به آن بیفزایید و کاملاً ورز دهید.
*از مواد کوفته گلولههای کوچکی بردارید و وسط آن را مغز گردو، زرشک و یا پیازداغ بگذارید.
*گلولهها را گرد کنید، در آرد سوخاری بغلطانید و به مدت سی دقیقه در یخچال قرار دهید.
*تخممرغ خام را با زعفران دم کرده خوب مخلوط کنید. کوفتههای شکل گرفته را با مخلوط تخممرغ و زعفران آغشته نمایید و در تابهی حاوی روغن مایع فراوان سرخ کنید.
*بعد در ظرف مناسب بچینید و با حلقههای لیموترش و سبزیجات تزیین کنید ، سرو کنید .
این کوفته از غذاهای کشور سوئد است اما در بیشتر کشور های دنیا طرفداران خاص خود را دارد