خانه / آشپزی / دستور پخت کوفته سوئدی

دستور پخت کوفته سوئدی

201441612182480a

مواد لازم برای درست کردن کوفته سوئدی

لیمو ترش و سبزیجات:  برای تزیین

نمک و فلفل سیاه: به اندازه نیاز

رُب گوجه‌فرنگی: به اندازه نیاز

پودر دارچین: به اندازه نیاز

جعفری و گشنیز خردشده: دویست و پنجاه گرم

مغز گردو: صد و پنجاه گرم

زعفران دم کرده:۳ قاشق سوپخوری

پیازسرخ‌شده:۴ قاشق سوپخوری

زرشک:  ۳ قاشق سوپخوری

آرد سوخاری: ۱ پیمانه

روغن‌مایع: ۱ پیمانه

تخم‌مرغ خام- یک عدد

تخم‌مرغ آب‌پز: ۳ عدد

سیب‌زمینی: ۳ عدد بزرگ

گوشت چرخ‌کرده:   نیم کیلو

دستور پخت

*تخم‌مرغ آب‌پز و سیب‌زمینی پخته‌ شده را رنده کنید. درون یک تابه، گوشت چرخ‌کرده را با روغن مایع تفت داده و پیاز سرخ شده را به آن بیفزایید.

*نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین و زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.

سبزی‌های خردشده و رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط آماده شده اضافه کرده و مایه را سرخ کنید.

*پس از خنک شدن مایه کوفته، تخم‌مرغ و سیب‌زمینی آماده شده را به آن بیفزایید و کاملاً ورز دهید.

*از مواد کوفته گلوله‌های کوچکی بردارید و وسط آن را مغز گردو، زرشک و یا پیازداغ بگذارید.

*گلوله‌ها را گرد کنید، در آرد سوخاری بغلطانید و به مدت سی دقیقه در یخچال قرار دهید.

*تخم‌مرغ خام را با زعفران دم کرده خوب مخلوط کنید. کوفته‌های شکل گرفته را با مخلوط تخم‌مرغ و زعفران آغشته نمایید و در تابه‌ی حاوی روغن مایع فراوان سرخ کنید.

*بعد در ظرف مناسب بچینید و با حلقه‌های لیموترش و سبزیجات تزیین کنید ، سرو کنید .

این کوفته از غذاهای کشور سوئد است اما در بیشتر کشور های دنیا طرفداران خاص خود را دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *