خانه / آشپزی / دستور پخت سینه مرغ سوخاری تراوا

دستور پخت سینه مرغ سوخاری تراوا

fo831

مواد لازم برای دستور پخت سینه مرغ سوخاری تراوا

ژامبون يك ورق نمك و فلفل به اندازه نیاز

اسفناج پخته شده ۱ قاشق غذاخوري

فلفل دلمه‌اي رنگي ۱ قاشق غذاخوري

پنير گودا بیست گرم

قارچ پخته‌شده ۲ قاشق غذاخوري

ادويه ۱ قاشق چايخوري

آرد سوخاري ۱ پيمانه

آرد سفيد ۱ پيمانه

شیر نیم پيمانه

تخم‌مرغ ۱ عدد

سينه مرغ ۱ عدد

دستور پخت سینه مرغ سوخاری تروا

سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن مي‌زنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن مي‌گذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار مي‌دهيم. آن‌گاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شير آغشته مي‌كنيم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري مي‌غلتانيم سپس در روغني كه از قبل داغ كرده‌ايم قرار مي‌دهيم تا به مدت ده دقيقه بپزد.

در مرحله پایانی ، مرغ را داخل فر  گرم کرده به مدت ربع ساعت قرار دهیم تا همه مواد خوب مغز پخت شوند، غذای شما پخته شد نوش جان.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *