خانه / آشپزی / دستور پخت خورش کشک

دستور پخت خورش کشک

fo1088

مواد لازم برای تهيه آبگوشت كشک

گل زرد     برای تزیین

نمک و فلفل     به اندازه نیاز

زردچوبه     به اندازه نیاز

نعنا داغ      به اندازه نیاز

آب       یک و نیم لیتر

 کشک ساییده      دویست و پنجاه گرم

 سیب‌زمینی متوسط      سه عدد

 پیاز بزرگ      دو عدد

 نخود      نیم لیوان

 گوشت گوسفند      پانصد گرم

دستور پخت خورش کشک

• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.
• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)
• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی شعله بلند کنیم و به ظرف آبگوشت اضافه می نماییم ، بعد با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می کنیم .
• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

این غذا از غذاهای سنتی و خوشمزه اراک است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *