مواد لازم برای درست کردن مربای پوست پسته
خلال پسته یک فنجان
گلاب در صورت تمایل یک فنجان
آبلیمو نیم استکان
هل یا وانیل به اندازه نیاز
شکر یک کیلو
پوست پسته تازه یک کیلو
دستور مربای پوست پسته
طرز تهیه مربا پوست پسته :
پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با ۳ لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از ۳-۲ ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می نمایین و بعد از ۳ تا ۴ جوش زدن ظرف را از روی شعله برمی داریم و می گذاریم مربا سرد شود.