خانه / آشپزی / دستور آشپزی چینی با گوشت

دستور آشپزی چینی با گوشت

2715_400b2019096afc6a6bfef1dc3e3d2f51

مواد لازم برای غذای چینی با فیله گوسفند

نمك و فلفل به اندازه نیاز

صد و بیست میلی لیتر آب

دو قاشق چایخوری سویا سس

دو قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

یک قاشق سوپخوری شكر

یک قاشق سوپخوری سركه

سیصد و پنجاه گرم هویج

یک عدد فلفل دلمه ای

یک حبه سیر، كوبیده

یک عدد پیاز، درشت خرد شده

سه قاشق سوپخوری روغن مایع

دو قاشق سوپخوری آرد سفید

چهارصد و پنجاه گرم فیله گوسفند

روش پخت غذای چینی با فیله گوسفند

با استفاده از یك كارد تیز فیله را به صورت برش های نازك خرد كنید. به لایه های نازك گوشت بریده شده كمی نمك وفلفل بزنید و آنها را در آرد بگذارید تا لایه نازكی از آرد بر روی آنها بنشیند.روغن را در تابه ای داغ كنید و قطعات گوشت پوشیده از آرد را در آن سرخ كنید. گوشت را بر روی حرارت متوسط حدود پنج دقیقه سرخ كنید تا برشته و طلایی شود. سپس قطعات گوشت را از تابه خارج كرده، كنار بگذارید.پیاز و سیر را در تابه بریزید و آنها را به مدت سه دقیقه سرخ كنید. فلفل و هویج را به صورت خلال های باریك و نازك بریده به پیاز و سیر اضافه كنید و با شعله زیاد به مدت شش تا هشت دقیقه تفت دهید تا سبزی ها كمی نرم شوند. گوشت را به تابه برگردانید. سركه، شكر، رب گوجه فرنگی و سویا سس را در آب حل کنسد به مخلوط گوشت اضافه نمایید و آن را به جوش آورید. بگذارید مخلوط چند دقیقه با شعله ملایم بجوشد تا مواد پخته و ترد شوند و آب آن به یك سوم كاهش یابد. غذا را بلافاصله سرو كنید.

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *