خانه / آشپزی / تخم مرغ سوخاری

تخم مرغ سوخاری

1

مواد لازم برای درست کردن تخم مرغ سوخاری

بادام هندی بو داده کاملاً خرد شده : هشتاد و پنج گرم
هویج رنده شده  : دویست و پنجاه گرم
خرده نان سبوس دار خشک شده : دویست گرم
روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده  : یک عدد
نمک و فلفل : به اندازه نیاز
تخم مرغ بزرگ : هفت عدد

طرز تهیه تخم مرغ سوخاری

تخم‌مرغ‌ها را داخل آب سرد بگزارید و آن را روی شعله بگزارید  تا بجوشد .
بگزارید پنج دقیقه تخم مرغ ها بجوشند ، آن‌ها را بیرون بیاورید و سریع در آب سرد بگزارید تا سرد شوند.
بعد با دقت پوست آن‌ها را بکنید
بعد از مدتی  که تخم مرغ‌ها هنک شدند ، روغن را داغ کنید و پیاز را پنج دقیقه در آن تفت دهید.
بعد هویج را اضافه نمایید و حدود ده دقیقه یا بیشتر هویج را روی شعله نگه دارید تا کاملاً نرم شود.
بعد پودر کاری را اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه‌ای بیشتر روی شعله بماند .
بعد از برداشتن آن‌ها از روی شعله ، خرده نان را اضاف کنید و خوب به هم بزنید.
وقتی مواد سرد شدند، تخم مرغ باقیمانده را در ظرف جداگانه‌ای خوب بزنید و به بقیه مواد اضافه نمایید .
با چاشنی‌های دلخواه خود، طعم آن را طبق ذائقه خود تنظیم کنید.
مواد را به ۶ قسمت تقسیم کنید و با دست آن‌ها را صاف و یکدست کنید.
برای اینکه تخم مرغ به دستانتان نچسبد، دستان خود را مرطوب کنید و یا با چند قطره روغن آفتابگردان، چرب کنید .
با مواد، تمام اطراف تخم مرغ را بپوشانید. اگر مواد را خوب فشار دهید آن‌ها کاملاً به دیواره تخم مرغ‌ها می‌چسبند.
بعد تخم مرغ‌های پوشیده شده را داخل ظرف بادام هندی بغلتانید. غلتاندن تخم مرغ‌ها در آرد باعث می‌شود مواد بهتر اطراف تخم مرغ‌ها بچسبند.
تخم مرغ‌ها را می‌توانید به مدت یک شب در یخچال نگه داری کنید.
برای پخت تخم مرغ‌ها، آن‌ها را به مدت پانزده تا بیست  دقیقه داخل فر با دمای صد و نود درجه سانتی‌گراد بگزارید .
بعد آن‌ها را بیرون بیاورید و وقتی سرد شدند، با چاقوی تیز از وسط، نصف کنید. غذا آماده سرو است.
تخم مرغ سوخاری یک غذای حاضری است که برای پیک نیک و اردوی بجه ها غذای مناسبی است 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *