خانه / آشپزی / آموزش دم كردن چاي سبز

آموزش دم كردن چاي سبز

fo815

مواد لازم برای دم كردن چاي سبز

نعناع سبز کمی

آب جوش دو لیوان

هل خرد شده هشت قطعه

شکر دو قاشق غذاخوری

چای سبز سه قاشق غذاخوری

آموزش دم كردن چاي سبز

چای سبز-برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری بریزید و به برای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای هشتاد  تا هشتاد و پنج درجه به آن اضافه کنید و درب قوری را به مدت هفت تا هشت دقیقه بگذارید. بعد آن را بنوشید.چای سبز مثل چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *