خانه / آشپزی / آموزش درست کردن املت فرانسوی

آموزش درست کردن املت فرانسوی

French-omelette-recipe-1

 

املت در همه جای دنیا به شیوه ها و روش های خاص هر کشور و محله ای درست می شود و عموما غذای مقوی و پر انرژی می باشد در این قسمت به آموزش درست کردن املت فرانسوی می پردازیم .

 

آموزش درست کردن املت فرانسوی  ، مواد لازم :

تخم‌مرغ ۵ عدد کامل
زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
بیکینگ‌پودر ۴/۱ قاشق چایخوری
آب ۴/۱ پیمانه
ماست ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
بیکن مرغ خرد شده ۴/۱ پیمانه
کاهو و گوجه گیلاسی برای تزئین

 

آموزش درست کردن املت فرانسوی  : 

جهت تهیه املت فرانسوی ابتدا تخم‌مرغ‌ها (هم زرده‌ها و هم تخم‌مرغ‌های کامل) را به همراه آب، ماست، نمک و فلفل با مفتول دستی بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد سفید و بیکینگ‌پودر را اضافه و مجددا مخلوط کنید. بیکن مرغ خرد شده را در آخرین مرحله اضافه کنید.

قالب‌های دلخواه‌تان را با روغن مایع چرب کنید و از مایه تخم‌مرغ درون قالب بریزید؛ به طوری که یک‌چهارم قالب خالی بماند. املت‌ها را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

من جهت تهیه این صبحانه از قالب‌های شش‌تایی مافین طرح نیمکره استفاده کردم اما در صورت در دسترس نبودن قالب می‌توانید این املت را درون تابه ریخته و همانند کوکو تهیه کنید. سپس به دلخواه برش بزنید .

 

French-omelette-recipe-2

آموزش درست کردن املت فرانسوی 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *