خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن لواشک انبه

آموزش تصویری درست کردن لواشک انبه

download

کودکان علاقه خاصی به خوردن انواع تنقلات دارند از جمله لواشک و همانطور که می دانید لواشک های بیرون به بهداشت آنان اعتمادی نیست پس برای جلوگیری از مشکلات مسمومیتی برای کودکان بهتر است خودتان آن را تهیه کنید در این جا آموزش تصویری درست کردن لواشک انبه .


آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۴ ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد اولیه :
انبه (رسیده، خرد شده) ۴ فنجان

 

طرز تهیه :

فر را با دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۹ درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید.

homemade-mango-fruit-3

انبه را در یک غذا ساز یا مخلوط کن بزنید و پوره کنید تا نرم و یکدست شود.
پوره ی انبه را به طور مساوی بین دو سینی آماده شده تقسیم کنید و با یک کاردک پوره را تا حد ممکن صاف و یکدست پهن کنید تا به ضخامت ۳ میلی متر برسد.

homemade-mango-fruit-4

پوره را ۳ تا ۴ ساعت در فر بپزید. زمانی که پوره خشک شده باشد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود لواشک آماده خواهد بود. وقتی هنوز سمت پایینی لواشک ها کمی خیس است آن را برگردانید و باز هم در فر بپزید تا کاملاً خشک شده باشند.

homemade-mango-fruit-5

لواشک ها را از فر بیرون بیاورید. یک کاغذ روغنی روی آنها بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ روغنی زیر آن از سینی فر جدا کنید.
هر ورقه ی لواشک را به شکل نوارهای باریک برش دهید و لوله کنید.

homemade-mango-fruit-6

نکته:
زمان پخت در فر بسته به میزان ضخامت لواشک و دمای فر متفاوت خواهد بود.
لواشک ها تا ۱ هفته در ظرف محفوظ از هوا سالم می مانند.

homemade-mango-fruit-2

نوش  جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *