خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن شکلات در خانه

آموزش تصویری درست کردن شکلات در خانه

 

شکلاتی در که این جا آموزش می دهیم یکی از پر طرفدارترین شکلات ها هست با قیمت بالا در بازار ، شما می توانید با هزینه خیلی کم آن را در منزلتان درست کنید ببینید آموزش تصویری درست کردن شکلات در خانه همراه ما .

مواد لازم :

 شکلات ( ترجیحا تلخ ) صد گرم
 مارزیپان  چهل گرم
 شیر عسل  دو قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :
در ابتدا شکلاتتون رو بطریق بن ماری آب کنید .

روش بن ماری :

شکلات رو در یه ظرفی ریخته وداخل مکروفر قرار بدین، بعد ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% بدین اگه آب نشده بود همین زمان رو اونقدر تکرار کنید تا شکلات آب بشه , حواستون باشه که ممکنه ظاهر شکلات تغییری نداشته باشه ولی وقتی بهش قاشق می زنید کاملا” روان می شه پس حتما” هر دفعه چک کنید  و اگه مکروفر ندارین می تونین بریزین داخل یه ظرف نشکن و بذارین روی بخار سماور یا کتری که آب بشه .حواستون باشه حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بره .

بعد داخل قالب بریزید .

fo1217

قالب رو روی یه کاغذ روغنی برگردونید تا شکلات اضافی اون بریزه .بعد قالب رو داخل یخچال قرار بدین .

fo1218

نکته : شکلات اضافی که روی کاغذ روغنی ریخته رو با یه قاشق کاملا خشک جمع کنید ، چون باز هم بعدا می خوایم همین شکلاتو  آب کنیم .
تا شکلاتمون توی یخچال داره سفت می شه مواد داخل شکلاتو درست می کنیم . برای اینکار مارزیپان و شیرعسل رو با هم کاملا مخلوط می کنیم .

fo1219

نکته : در صورتیکه موادمون (ترکیب شیر عسل و مارزیپان ) سفت بود می تونید ۱۰ ثانیه داخل مکروفر بذارید . حواستون باشه گرم نشه فقط یه کوچولو روان بشه ( اگه گرم بشه شکلات رو آب می کنه )  یا اگه فکر می کنید ممکنه نتونید اینکارو انجام بدین مجددا یه کوچولو شیرعسل بریزید تا موادمون شل تر بشه .
قالب رو از یخچال در بیارید و مغز اونو داخلش بریزید .

fo1220

بعد همون شکلات اضافی که از روی کاغذ روغنی جمع کرده بودید مجددا آب کرده و روی مغزی قرار بریزین و شکلات رو بمدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر بذارید .

fo1221

.

fo1222

این شکلات را در قالب های دیگری که در منزل دارید می توانید درست کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *