می خواهید در جشن تولد و میهمانی عصرانه خود یک پذیرایی متفاوت و جذابی داشته باشید در این مطلب همراهی کنید ما را با آموزش تصویری درست کردن ساندویچ رولتی ..
۱
آموزش تصویری درست کردن ساندویچ رولتی ، مواد لازم :
نان لواش نرم یا نان تورتیلا | ۴ عدد |
پنیر خامه ای | ۱۲۰ گرم |
ژامبون با طعم دلخواه به صورت نازک برش داده شده | ۳۵۰ گرم |
اسفناج | ۲۰ برگ |
گوجه فرنگی خشک شده | ۲۰۰ گرم |
ریحان خشک | به میزان لازم برای طعم دهی بیشتر |
۲
ساندویچ های رولتی پس از آماده شدن پخته نمی شوند و به همین دلیل باید اقدامات لازم را انجام دهید تا مهمانان تان به بیماری هایی که ممکن است از غذا منتقل شود، دچار نشوند. پس دستتان را خوب بشویید و در صورت امکان از دستکش های یکبار مصرف استفاده کنید.
۳
مواد تشکیل دهنده و ظروف مورد استفاده را در محلی که می خواهید ساندویچ ها را درست کنید، جمع آوری کنید. تمام بسته بندی ها را باید برای جلوگیری از هر گونه تماس غیر ضروری با سطوح غیر بهداشتی، از قبل باز کنید.
۴
چهار عدد نان لواش نرم را روی سطح کار قرار دهید.
۵
با استفاده از یک چاقوی کیک بری یا کاردک مخصوص، پنیر خامه ای را به طور یکنواخت روی هر کدام از نان ها -تا لبه آنها- بمالید. می توانید از سبزیجات معطر مانند ریحان خشک روی پنیر بریزید. این کار طعم و عطر خوبی به ساندویچ می دهد.
۶
ژامبون های نازک برش داده شده را طوری روی پنیر خامه ای قرار دهید که از اطراف لبه های نان مقداری فاصله داشته باشد.
۷
برگ های اسفناج را روی ژامبون ها بچینید؛ طوری که کاملاً آن را بپوشاند و از لبه های آن که ۱ سانت با لبه نان فاصله داشته باشد و بیرون بزند.
۸
گوجه فرنگی های خشک را در مرکز هر نان و روی اسفناج ها قرار دهید. اگر گوجه فرنگی هایتان را در روغن گذاشته اید، قبل از استفاده، آنها را کاملاً با دستمال حوله ای خشک کنید.
۹
نان ها را محکم رول کنید. بعد از آن هر کدام از نان ها را به طور جداگانه، محکم با سلفون بسته بندی کنید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۱۰
سلفون را از ساندویچ ها جدا کنید و هر نان را با چاقو به تکه های کوچک برش بزنید. انتهای نان ها به اندازه باقی قسمت ها پُر نخواهد بود؛ بنابراین می توانید این قسمت ها را دور بیندازید. ساندویچ رولتی را داخلی یک سینی بچینید و آن را برای حدود ۸ مهمان سرو کنید.
نکات و هشدارها
زمان آماده سازی برای ۴ عدد ساندویچ رولتی حدود ۲۰ دقیقه است.
برای تهیه ساده گوجه فرنگی و ریحان خشک به فروشگاه چگونه ها مراجعه کنید.
می توانید برای درست کردن ساندویچ رولتی ، به جای ژامبون، از بوقلمون، رول های نازک سینه مرغ یا گوشت های مورد علاقه خودتان استفاده کنید.
می توانید به مواد، پنیر ورقه ای یا رنده شده هم اضافه کنید.
مواد را به طور یکنواخت تا فاصله ۱ سانتی لبه های نان پخش کنید تا در پایان چند ساندویچ غیر قابل استفاده نداشته باشید.
می توانید با انواع سس سرو کنید .