خانه / آشپزی / آموزش تصویری درست کردن باقلوا ترکیه با خمیر یوفکا

آموزش تصویری درست کردن باقلوا ترکیه با خمیر یوفکا

آموزش تصویری درست کردن باقلوا ترکیه با خمیر یوفکا

246

 

باقلوا یک شیرینی بسیار خوشمزه است که به نحوه های گوناگون درست می شود در این پست به آموزش تصویری درست کردن باقلوا ترکیه با خمیر یوفکا می پردازیم .

آموزش تصویری درست کردن باقلوا ترکیه با خمیر یوفکا ،مواد لازم :

خمیر فیلو (یوفکا) ۱۱ تا ۱۲ ورق
کره ۱۷۰ گرم
گردو خرد شده به مقدار لازم

آموزش تصویری درست کردن باقلوا ترکیه با خمیر یوفکا ، شربت باقوا :

آب ۲ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
اب لیمو کمی

228

آموزش تصویری درست کردن باقلوا ترکیه با خمیر یوفکا ، طرز تهیه :

برای تهیه این باقلوا ابتدا شربت را اماده میکنیم (مثل دستور اول)

شکر را به همراه آب روی حرارت گذاشته تا بجوش بیاید ۲۰ دقیقه هباید روی حرارات باشد. مواردی که در نکات بخش اول ذکر شد میتوانید به شربت اضافه کنید.در انتها آبلیمو را ااضافه نموده ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت میگذاریم.بعداز قوام امادن کنار گذاشته تا کاملا سرد شود.

کره را ذوب می کنیم

229

خمیر فیلو را باز کرده و به برس روی آن کره ذوب شده میکشیم. خیلی خوب باید مرحله چرب شدن با کره انجام شود(مهم)

230

.

231

سپس گردوی خرد شده میپاشیم

233

وبا کمک وردنه نازک خمیر را جمع میکنیم

به تصویر دقت بفرمایید. ابتدا یک تا زده شده بعد شروع به رول کردن خمیر نموده است.

249

از دوطرف خمیر را به سمت هم جمع میکنیم تا چروکی شود

(این تصویربرای دستور ۲باقلوا نیز مفید میباشد)

234

  خمیر باقلوای ما کاملا جمع و چروکی شده

237

 به ارامی وردنه را از خمیر خارج میکنیم

239

 تا پایان ورق ها این کار را تکرار میکنیم. و در ظرف مورد نظر که حتما باید چرب شود به صورت زیر میچینیم. وروی باقلواها کره آب شده میریزیم(اگر کره سفت شده باشد حتما مجددا روی حرارت گرم میکنیم تا کاملا روان باشد)

241

.

255

256

 ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.( تا زمانی که تغییر رنگ دهند)

 

257

 بعداز یخت از فر خارج نموده زمان می دهیم تا خنک شود

(۸ تا ۱۰ دقیقه)

257

سپس با چاقو و…. برش می دهیم(مثل تصویر)

258

 و بعد شربت را روی باقلوا ها میریزیم.

-259

حتما باقلوا باید کمی خنک باشد ولی گرما داشته باشد و شربت حتماکاملا خنک باشد تا خمیر نشوند.

بعداز ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اماده سرو میباشند.

236

 این هم یه نمونه دیگه روش تهیه باقلوا ترکیه ای تصویری که کاملا مثل همین دستور هست فقط شکلش فرق داره و روی باقلوا پودر پسته استفاده که میتوانید این مدل هم درست کنید.

238

آموزش تصویری درست کردن باقلوا ترکیه با خمیر یوفکا

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *